Sigma 50 mm f/2.8 EX Macro DG za Nikon

Šifra: / Na stanju

~ pozovite za cenu

Briljantni kvalitet fotografija u kompaktnom kućištu. Ovim standardnim makro-objektivom nudimo vam prvorazredan i cenovno povoljan ulaz u makrofotografiju. Sigmin 50 mm f/2.8 objektiv je istovremeno standardni i makro objektiv za svaki dan. Faktor povećanja je 1:1, što znači da je objekt jednako velik kao i snimak na senzoru / filmu fotoaparata.

Optičke karakteristike poput rezolucije, kontrasta i zasićenja boja spadaju u ponajbolje danas u svetu objektiva, dok su optičke anomalije poput hromatskih aberacija i geometrijskih izobličenja svedene na minimum. Čeono staklo ne vrti se kod fokusiranja, što omogućuje korištenje makro blica. Jednako tako mogu se koristiti polarizacioni filteri.

Tehnički detalji

Naziv proizvoda

MAKRO 50mm F2,8 EX DG

žižna duljina

50 mm

Otvor blende

2,8

AF bajonet AF

CA, NA, PA, SA, SO

Tehnologija objektiva

EX, DG

Prsten blende (za Nikon)

da

Kompatibilnost s telekonverterom

ne

Dijagonalni vidni ugao

46,8°

Konstrukcija objektiva

10 stakala u 9 grupa

Najmanji otvor blende (F)

45, 32 (Nikon, Pentax)

Najmanja fokusna udaljenost

18,8 cm

Najveće povećanje

1:1

Promer filtera (mm)

55 mm

Mere (prečnik x dužina) (mm)

oko 71,4 x 66,5 mm

Težina (g)

oko 320 g

Uključen pribor

Dodatni pribor

UV filter, Polarizacioni Filter

Tehnologija objektiva


EX -ekskluzivni kvalitet, napredna konstrukcija i elegantna završna obrada su osobine naše profesionalne linije. Simbol EX označava našu ambicioznu seriju objektiva. Osim visokog standarda kvaliteta ovi se proizvodi odlikuju ekskluzivnim rasponom žižnih daljina i velikom svetlosnom jačinom. Izvanredni SIGMA EX objektivi s beskompromisnom konstrukcijom, ergonomskim rukovanjem te velikom trajnošću ispunjavaju sve potrebe naprednih fotografa i profesionalaca. EX objektivi Vaš su najbolji izbor.DG objektivi, poput naših DC objektiva, savremena su generacija optike prilagođena digitalnim fotoaparatima. Odlikuju se tehnologijom antirefleksnih premaza stakla i konstrukcijom koja sprečava reflekse sa senzora na stražnje staklo objektiva. Osim što se time izbegava stvaranje dvostrukih slika, dobivaju se fotografije uravnoteženih i zasićenih boja. DG objektivi namenjeni su zahtevnom i ambicioznom korištenju digitalnih SLR fotoaparata sve do punog formata. Ovi objektivi osvetljavaju puni 35 mm Leica format, i mogu se koristiti kako kod 35 mm analognih SLR fotoaparata, tako i kod digitalnih refleksnih fotoaparata. DG objektivi nude optimalnu konstrukciju prilagođenu digitalnim fotoaparatima kao i ispunjenje najviših zahteva za objektive generalno.


 

Title Specifications
TOP